Biscotti med mango och cashew
Updated: Dec 8, 2020
En enkel variant av biscotti som blir härligt fruktiga med nötter och mango i.

Ingredienser:
1/2 dl naturella cashewnötter
1/2 dl torkad mango
100 gram rumsvarmt smör
1 dl socker
2 ägg
4 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Grovhacka cashewnötterna och den torkade mangon. Skär smöret i små bitar och vispa poröst tillsammans med sockret. Rör ner äggen, ett i taget. Tillsätt resten av ingredienserna och arbeta snabbt ihop en deg.
Klicka ut degen i tre längder på en bakplåtspappersklädd plåt och grädda mitt i ugnen i 10 minuter på 200 grader.
Ta ut plåten och skär längderna direkt i ca 3 cm breda bitar. Lägg dem med ena snittytan uppåt och sätt in plåten i ugnen igen. Rosta dem på 200 grader i ca 4 minuter, ta ut plåten och vänd på bitarna så andra snittytan kommer uppåt. Rosta även den sidan i ca 4 minuter. Klart!